ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Ρίξτε τη χοληστερίνη άμεσα τρώγοντας…

ΥΓΕΙΑ. - 2 Οκτ 2014 - 10:09
Loading...
Υποστηρίξτε το triklopodia με μια δωρεά για ανεξάρτητη ενημέρωση

Στο πλαίσιο της έρευνάς τους, ανέλυσαν τα στοιχεία 14 προγενέστερων διεθνών μελετών, οι οποίες διεξήχθησαν τα τελευταία 55 χρόνια.

Όπως διαπίστωσαν, οι βρασμένες τομάτες και τα προϊόντα τομάτας μπορεί να βοηθήσουν όσο και τα φάρμακα όσους προσπαθούν να ρίξουν τη χοληστερόλη τους.

Το μυστικό εντοπίζεται στην ουσία λυκοπένη, που προσδίδει στις τομάτες το λαμπερό κόκκινο χρώμα τους και την οποία ο οργανισμός απορροφά καλύτερα, όταν αυτή προέρχεται από το μαγειρεμένο και όχι το ωμό φρούτο.

Είναι εντυπωσιακό πως μόλις 50 γραμμάρια πάστα τομάτας ή μισό λίτρο τοματοχυμός την ημέρα είναι αποτελεσματικά για τους περισσότερους ασθενείς.

Οι ερευνητές σχολιάζουν χαρακτηριστικά ότι ακόμη και μία τομάτα να τρώει κανείς καθημερινά μπορεί να ωφεληθεί, αφού μόλις 25 χιλιοστά του γραμμαρίου (mg) λυκοπένη την ημέρα, μειώνει την LDL χοληστερόλη κατά 10%.

ΠΗΓΗ

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr

Loading…

ΤΟ ΝΕΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΗΛΙΑ ΚΑΛΛΙΩΡΑ

Μαρτυρία ιερέως για το εμβόλιο της Pfizer