ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Έβρος: Χωρίς ιατρική στελέχωση πολλά αγροτικά ιατρεία

ΕΛΛΑΔΑ. - 16 Αυγ 2014 - 23:04
Υποστηρίξτε το triklopodia με μια δωρεά για ανεξάρτητη ενημέρωση

Το γεγονός ότι πολλά αγροτικά ιατρεία στον βόρειο Έβρο έχουν μείνει χωρίς ιατρική στελέχωση επισημαίνει σε επιστολή που απέστειλε στην 4η ΔΥΠΕ Μακεδονίας – Θράκης ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Έβρου. Την εν λόγω επιστολή μάλιστα προσυπογράφουν οι δήμαρχοι και των πέντε δήμων του νομού.

Σε αυτήν απαριθμούνται τα αγροτικά ιατρεία που υπολειτουργούν ενώ ιδιαίτερη μνεία γίνεται στο γηραιό πληθυσμό των περιοχών αυτών. Όλα αυτά σε συνδυασμό με τη δύσκολη οικονομική συγκυρία καθιστούν την ανάγκη στελέχωσης των ιατρείων επιτακτική.

Μάλιστα ο φαρμακευτικός σύλλογος προτείνει να στελεχωθούν ακόμη και από οπλίτες ιατρούς προκειμένου να καλύπτονται οι ανάγκες των ασθενών.

ΠΗΓΗ

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr