ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Μπλόκο από το ΣτΕ στην αίτηση εργαζομένων κατά της αξιολόγησης

ΚΟΙΝΩΝΙΑ. - 14 Αυγ 2014 - 0:23
Υποστηρίξτε το triklopodia με μια δωρεά για ανεξάρτητη ενημέρωση

Απέρριψε η επιτροπή αναστολών του Συμβουλίου της Επικρατείας αίτηση του συλλόγου εργαζομένων αποκεντρωμένης διοίκησης Θεσσαλίας-Στερεάς Ελλάδας, οι οποίοι ζητούσαν να ανασταλεί πράξη με την οποία επιμερίζονται τα ποσοστά αξιολόγησης των υπαλλήλων της γενικής διεύθυνσης δασών και αγροτικών υποθέσεων, ανά κλίμακα αξιολόγησης και ανά οργανική μονάδα.

Η επιτροπή αναστολών του ΣτΕ έκρινε ότι «τέτοιες πράξεις, που αφορούν την οργάνωση και ομαλή λειτουργία οργανικών μονάδων, δεν υπόκεινται σε αναστολή, εκτός εάν συντρέχουν εξαιρετικοί λόγοι λόγω σημαντικής ανεπανόρθωτης ή δυσεπανόρθωτης βλάβης», όπως αναφέρει το Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Τέλος, οι σύμβουλοι Επικρατείας έκριναν πως πρέπει να απορριφθούν οι ισχυρισμοί των προσφεύγοντων, σύμφωνα με τους οποίους οι διατάξεις του νόμου 4250/14 είναι αντίθετες στα άρθρα 5 , 25 και 103 του Συντάγματος.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕΠΗΓΗ

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr