ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Πρόβλημα πέραν των δημοσιονομικών, αν δεν εκταμιευθεί η 6η δόση

ΕΘΝΙΚΑ. - 13 Αυγ 2014 - 0:40
Loading...
Υποστηρίξτε το triklopodia με μια δωρεά για ανεξάρτητη ενημέρωση

Μη συμμόρφωση στην απαίτηση της Τρόικας για ψήφιση σε νόμο του νομοσχεδίου για τις εκποιήσεις, πέραν από τις δυσκολίες στα δημοσιονομικά, είναι δυνατόν να δημιουργήσει και άλλες δυσκολίες, ανέφερε ενώπιον των Κοινοβουλευτικών Επιτροπών Οικονομικών και Εσωτερικών, οι οποίες σε κοινή συνεδρία συζητούν το νομοσχέδιο, ο υπουργός Οικονομικών, Χάρης Γεωργιάδης.

Απαντώντας σε ερωτήσεις των βουλευτών, είπε ότι στην εκδοχή της μη εκταμίευσης της 6ης δόσης του δανείου προς την Κυπριακή Δημοκρατία έγκαιρα, θα έχουμε δυσκολίες και συνέπειες πέραν του έλεγχου και των σχεδιασμών.

Μετά από αυτή την αναφορά του υπουργού Οικονομικών, ο πρόεδρος της Επιτροπής Οικονομικών, Νικόλας Παπαδόπουλος, ζήτησε από τους προσκεκλημένους και τα ΜΜΕ να εξέλθουν της αίθουσας στην οποία διεξάγεται η συνεδρία και η συζήτηση συνεχίζεται κεκλεισμένων των θυρών. philenews / ΚΥΠΕ

Πηγή: HellasforceLoading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr

Loading…