ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Η Ρωσία καταστρέφει τους α/α S-300 που όδευαν για τη Συρία

ΔΙΕΘΝΗ. - 13 Αυγ 2014 - 0:52
Loading...
Υποστηρίξτε το triklopodia με μια δωρεά για ανεξάρτητη ενημέρωση

Σε μια ακόμη επίδειξη πολιτικής ορθότητας προβαίνει η Μόσχα, κι ενώ βρίσκεται σε εξέλιξη η σφοδρή σύγκρουση στην Ουκρανία, από την οποία δεν μπορεί εύκολα να ξεφύγει, αν και…
υπάρχουν επαρκή σημάδια που υποδεικνύουν επιθυμία εύσχημης διαφυγής από το προκληθέν αδιέξοδο.

Όπως αποφασίστηκε σε ανώτατο πολιτικό επίπεδο στη Μόσχα, η Ρωσία θα καταστρέψει τα αντιαεροπορικά συστήματα τύπου S-300 τα οποία είχαν κατασκευαστεί για να παραδοθούν στη Συρία αλλά ποτέ δε βρήκαν τον δρόμο για το οπλοστάσιο του Μπασάρ Αλ Άσαντ, παρά τη γνωστή σεναριολογία και τη διαρροή φημών από φιλικά προς τη Μόσχα μέσα ενημέρωσης παγκοσμίως.

Ο αξιωματούχος της Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Στρατιωτικής – Τεχνικής Συνεργασίας που έκανε την αποκάλυψη λέγοντας ότι ελήφθη σε ανώτατο πολιτικό επίπεδο, δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να πωληθούν σε κάποια άλλη χώρα, αν και χαρακτήρισε την προοπτική αυτή εξαιρετικά απίθανη.

Ίσως η Μόσχα «διαφήμιζε» την καλή της συμπεριφορά και την τήρηση των συμφωνηθέντων, ίσως διαφήμιζε την διαθεσιμότητα των προς πώληση των συστημάτων στο διεθνές ακροατήριο, ποιος ξέρει… θα φανεί στο κοντινό μέλλον.

Πηγή

ΠΗΓΗ

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr

Loading…